Villahiss med snygg design i glas

Villahissar

Hissteknik AB är specialister på allt som har med villahissar att göra. Med vår långa erfarenhet kan vi ge dig råd och hjälpa dig med valet av villahiss.

Trapphissarna är toppmoderna och passar bra i de flesta hem och villamiljöer. Våra hissar är byggda av högsta kvalitét och håller i många år framöver så att du ska få en enkel och bekväm vardag livet ut.

Villahiss för frihet i livet

Varje dag så begränsas människor i sina egna hem pga. skador, sjukdomar eller liknande. Det kan göra att de får svårt att leva ett vanligt liv i sitt eget hem. Det är inte rättvist då alla borde ha samma frihet.

Vi tycker att alla människor ska ha rätt att kunna röra sig fritt och med enkelhet runt i sitt eget hus. Vårt mål är att personer inte ska bli begränsade till en våning eller en del utav huset de bor i. En villahiss eller trapphiss är en lösning som ger individen ett enklare liv på flera sätt.
Man återfår känslan av frihet, och vardagen blir enklare men framför allt mera glädjefylld. Vi kan även erbjuda plattformshissar för hem och offentliga miljöer.


Villahissar tillför enkelhet i vardagen

Det ska inte vara ett stort hinder att installerade en villahiss i ditt hem – det är i alla fall vårt mål. Det finns många faktorer som avgör vilket val av villahiss just du kan göra.
För att du ska göra rätt val av hiss så hjälper vi dig gärna genom processen så att du ska bli så nöjd som möjligt.

Det är viktigt att man inte förhastar sig i sitt val av villahiss. Man måste tänka igenom beslutet grundligt – gärna med en specialist. Det är här vi kommer in i bilden.

Vi hjälper dig att välja rätt villahiss för just ditt hus. Vi går igenom vilka alternativ som kan tänkas passa. Vi går igenom hur arbetet ska läggas upp på bästa sätt, så att allt blir som du tänkt dig när hissen är färdigbyggd. Något som du bara själv kan veta är hur du vill att hissen ska se ut designmässigt. Även här kan vi ge dig stöttning för att den ska passa så bra som möjligt i just ditt hem.

Öppen villahiss i ett hem

Vi monterar & reparerar villahissar

Vi hjälper dig att installera din villahiss hemma hos dig. Arbetet sker smidigt och vi ser till att alltid sätta kunden o fokus.
Har du egna önskemål så får du gärna ta det med oss innan vi påbörjar monteringen för att allt ska bli så bra som möjligt.

Upplever du problem med din redan monterade villahiss så erbjuder vi att utföra en service och reparera hissen ifall det skulle behövas. För att trapphissarna ska fungera och hålla över tid så rekommenderar vi att man med jämna mellanrum server och reparerar sin hiss.


Viktigt med föreberedelser innan montering

Som med allt annat så blir resultatet bäst om man noga planerar och går igenom arbetet innan man påbörjar det. Med vår långa erfarenhet inom villahissar så vet vi hur man på absolut bästa sätt genomför ett lyckat arbete. Vi går tillsammans med dig igenom kravlistan och processen för att båda parter ska mötas och bli nöjda.

Tveka inte att kontakta oss om du vill ha mer information gällande villahissar.

Att tänka på innan man väljer villahiss

När man ska välja villahiss finns det en del saker man ska ha i åtanke. Innan du kontaktar oss kan du själv påbörja arbettet genom att tänka över följande saker:

  • Vilken design på hissen är du ute efter? Det finns många olika utseenden på en villahiss som passar olika bra för olika hem. Se till att du har en klar vision om hur din villahiss ska se ut för att förenkla arbetet.
  • Hur stor ska och behöver vara är en vital del i att välja villahiss. Tänk på att inte välja för stor eller för liten så att du behöver göra om arbetet igen om några år.
  • Vi hjälper dig gärna i starten av ditt projekt med att skaffa en villahiss. Kontakta oss om du behöver mer information.

Vad kostar en Villahiss?

Priset för en villahiss varierar ganska mycket. Priset beror på vilken hissmodell samt design som du vill ha, samt hur många våningsplan som villahissen ska omfatta. Priset kan då variera mellan 200 000 – 400 000 kronor.