Villahiss i glas

Villahissar

Hissteknik AB är specialister på allt som har med villahissar att göra. Med vår långa erfarenhet kan vi ge dig råd och hjälpa dig med valet av villahiss.

Hissarna är toppmoderna och passar bra i de flesta hem och villamiljöer. Våra hissar är byggda av högsta kvalitét och håller i många år framöver så att du ska få en enkel och bekväm vardag.

Villahiss för frihet i livet

Varje dag så begränsas människor i sina egna hem pga. skador, sjukdomar eller liknande. Det kan göra att de får svårt att leva ett vanligt liv i sitt eget hem.

Vi tycker att alla människor ska ha rätt att kunna röra sig fritt och med enkelhet runt i sitt eget hus. Vårt mål är att personer inte ska bli begränsade till en våning eller en del utav huset de bor i.

En villahiss är en lösning som ger individen ett enklare liv på flera sätt.
Man återfår känslan av frihet, och vardagen blir enklare men framför allt mera glädjefylld.

En villahiss tillför enkelhet i vardagen

Det ska inte vara ett stort hinder att installerade en villahiss i ditt hem – det är i alla fall vårt mål. Det finns många faktorer som avgör vilket val av villahiss just du kan göra.
För att du ska göra rätt val av hiss så hjälper vi dig gärna genom processen så att du ska bli så nöjd som möjligt.

Det är viktigt att man inte förhastar sig i sitt val av villahiss. Man måste tänka igenom beslutet grundligt – gärna med en specialist. Det är här vi kommer in i bilden.

Vi hjälper dig att välja rätt villahiss för just ditt hus. Vi går igenom vilka alternativ som kan tänkas passa. Vi går igenom hur arbetet ska läggas upp på bästa sätt, så att allt blir som du tänkt dig när hissen är färdigbyggd. Något som du bara själv kan veta är hur du vill att hissen ska se ut designmässigt. Även här kan vi ge dig stöttning för att den ska passa så bra som möjligt i just ditt hem.

Förberedelser innan är viktigt

Som med allt annat så blir resultatet bäst om man noga planerar och går igenom arbetet innan man påbörjar det. Med vår långa erfarenhet inom villahissar så vet vi hur man på absolut bästa sätt genomför arbetet. Vi går tillsammans med dig igenom kravlistan och processen för att båda parter ska mötas och bli nöjda.

Tveka inte att kontakta oss om du vill ha mer information gällande villahissar.