Tröskelramper

Övervinn trösklar enkelt och säkert med Hisstekniks omfattande sortiment av tröskelramper. Våra innovativa och heltäckande tröskelramper är designade för att effektivt eliminera hinder vid dörrtrösklar, vilket erbjuder en smidig övergång för personer med funktionshinder. Varje ramp har ett sluttande plan på båda sidor om tröskeln, vilket gör dem extremt enkla att installera och lika enkla att avlägsna vid behov. Denna lösning underlättar rörligheten i olika miljöer och ökar tillgängligheten på ett betydande sätt.

Tröskelramp – Kilen

För en permanent, men ändå flexibel lösning, erbjuder vi tröskel-kilar som kan monteras tillsammans med rampen. Dessa kilar möjliggör för dig att stänga dörren utan att behöva ta bort rampen, vilket ger en kontinuerlig tillgänglighet. Våra tröskel-kilar finns tillgängliga i räfflad durkplåt för robust utomhusbruk, samt i attraktiv ekimitation eller bronseloxerad finish för inomhusmiljöer. Dessa är tillgängliga i längder om 1 meter eller 2.5 meter och kan enkelt skräddarsys för att passa din dörrbredd.

Täckplåtar

För en ännu mer integrerad lösning erbjuder vi täckplåtar som kan användas för att elegant dölja eventuella skavanker under en existerande tröskel. Dessa plåtar är inte bara funktionella utan också estetiskt tilltalande, tillgängliga i bronseloxerad finish eller ekimitation. Precis som våra tröskelramper och kilar, kommer dessa också i längder om 1 meter eller 2.5 meter och kan anpassas efter behov.

Tröskelramper

KLICKA HÄR FÖR ATT KONTAKTA OSS OM TRÖSKELRAMPER

Vill du montera eller utföra service på en ramp?
Kontakta oss så  hjälper vi dig!