HISSERVICE – SERVICE & REPARATION AV HISS

Vi utför alla slags hisservice, underhåll, reparationer och ombyggnader på alla förekommande fabrikat av hissar på marknaden. Vi erbjuder även skötselavtal för att göra regelbunden service enklare för dig som kund. Idag har vi skötsel i bl.a. Växjö, Karlshamn Nässjö, Eksjö, Värnamo och Olofströms kommuner.

VARFÖR BEHÖVS HISSERVICE?

Idag är det lag på att alla nybyggda lägenhetshus med minst tre våningar ska ha hiss. Det betyder att det finns väldigt många hissar runt om i Sverige och det är viktigt att dessa fungerar som de ska. Även en helt ny hiss behöver genomgå regelbunden service för att må så bra som möjligt. För att undvika olyckor eller att större reparationer eller arbeten behövs göras så rekommenderar vi därför starkt att man gör regelbunden service av hissen.

Att göra en noggrann kontroll av hissen en gång per år kan förhindra många problem med maskineriet. När vi utför servicen ser vi till att kontrollera att allt fungerar som det ska och smörja hissens mekaniska delar som behövs smörjas. Vi ser även till att alla nödfunktioner fungerar såsom stoppknapp och ringklocka, vilket finns där så att man ska kunna uppmärksamma folk utanför hissen att något har hänt. Spara pengar genom att låta oss göra regelbunden service istället för att reparera din hiss efter något allvarligt har hänt. Hör av dig till oss så hjälper vi dig och fråga oss gärna om våra avtal.

SERVICE OCH REPARATION AV HISS I HELA SMÅLAND

Gör planerade driftstopp och låt oss ta hand om hisservicen. När du tar hand om din hiss och gör planerade servicestopp ser du nämligen till att förlänga livslängden på din hiss. Samtidigt som stoppen går att planera efter när hissen används som minst. Du slipper då oväntade komplikationer och irritation som kan uppstå när hissen inte är i drift som den ska. Det lönar sig även att tänka långsiktigt med din service, då du kan förebygga oväntade utgifter. Du kan helt sonika slippa stora och dyra reparationer av din hiss genom att förebygga större maskinskador och stopp. När du förebygger stopp tar du också ansvar för att de personer som är beroende av en hiss i fastigheten kan använda den säkert. Ingen vill nämligen uppleva något så obehagligt som att fastna i en hiss, därför är det bra att du ser till att ha ett skötselavtal för din hisslösning. Eftersom vi kontinuerligt kommer och servar din hiss eller ser till att göra mindre reparationer av din hiss direkt minskar du risken för oväntade hisstopp i din fastighet.

Vi ser till att serva din hiss oavsett vilken typ av hiss du har: hiss för funktionshindrade, varuhiss, dörrautomatik eller olika slags ramper. Idag dag har vi skötsel av hissar runt om i Småland med omnejd: Växjö, Karlshamn Nässjö, Eksjö, Värnamo och Olofströms kommuner.

Hos våra kunder utför vi alla slag av service, underhåll, reparationer och ombyggnader av hissar från alla förekommande fabrikat på marknaden.