Hissar - stolhiss, plattformshiss och trapphiss

Hisservice – Service & reparation av hiss

Vi utför alla slag av hisservice, underhåll, reparationer och ombyggnader på alla förekommande fabrikat på marknaden. Vi erbjuder även skötselavtal. Idag har vi skötsel i bl.a. Växjö, Karlshamn Nässjö, Eksjö, Värnamo och Olofströms kommuner.

Hisservice

Idag är det lag på att alla nybyggda lägenhetshus med minst tre våningar ska ha hiss. Det betyder att det finns väldigt många hissar runt om i Sverige som behöver tas hand om. Även om hissen i fråga är ny betyder det inte att den inte behöver genomgå regelbunden service för att må så bra som möjligt. För att undvika olyckor eller att större reparationer eller arbeten behövs göras så rekommenderar vi starkt att man gör regelbunden service.

Att göra en noggrann kontroll av hissen en gång per år kan förhindra många problem med maskineriet. När vi utför servicen ser vi till att kontrollera att allt fungerar som det ska och smörja hissens mekaniska delar som behövs smörjas. Vi ser även till att alla nödfunktioner fungerar såsom stoppknapp och ringklocka, vilket finns där så att man ska kunna uppmärksamma folk utanför hissen att något har hänt. Spara pengar genom att låta oss göra regelbunden service istället för att reparera din hiss efter något allvarligt har hänt. Hör av dig till oss så hjälper vi dig och fråga oss gärna om våra avtal.

Service och reparation av hiss i hela Småland

Kristoffer förbereder en hiss - service hiss - hisservice